субота, 3. април 2010.

Altöm & Voyager Live! @ Club Tribal, 23. April 2010

Chaotic Beats & Wicked Forest sa ponosom Vam predstavljaju:

ALTÖM & VOYAGER LIVE!

DATUM: 23. April 2010
MESTO: Klub Tribal / ex Kuća [ Braće Krsmanović 5 ]


Stage 1:

ALTÖM Live! ( Neurobiotic Records, Dream Vision Media, France )

VOYAGER Live! ( Dream Vision Media, France )

Blu3army ( Wicked Forest, STS Music )
DaPEACE ( Chaotic Beats, Wicked Forest )
Miloš ( Chaotic Beats )
Mozza ( Chaotic Beats, Wicked Forest )

Stage 2:

FLOAT Live! ( Iono Music, TesseracTstudio )
Promocija debi albuma "Liquid"!

Berta ( Wicked Forest )
Hermit ( Namaste, TesseracTstudio )
Vid Marjanović ( KNOB Studio )




Altom čine dva DJ-a iz Pariza po imenu Aleksis Kornet i Tomas Dubreuil. Ova dva srednjoškolska prijatelja su sredinom devedesetih godina počeli da se bave DJ-ingom a potom su se okrenuli ka sopstvenoj produkciji i osnovali projekat Altom. Altom je do sada izdao 2 albuma za italijansku izdavačku kuću Neurobiotic Records: "Hologram" (2002) i "Groove Control" (2004). Takođe sastavili su i dve kompilacije: "Groove Controlers" (2005, Neurobiotic Records) i "Trance Psychedelic Exp Vol. 4"(2007, TPE Records) na kojma su se pored njih našli Joti Sidhu, Wrecked Machines, GMS, Shanti, Protoculture, Alternative Control, Silicon Sound, Polaris, Space Cat, Bamboo Forest itd. Ogroman uspeh ovih izdanja doneo im je nastupe na festivalima i žurkama širom sveta u zemljama kao što su: Brazil, SAD, Japan, Meksiko, Velika Britanija, Nemačka, Portugal, Rusija, Srbija, Hrvatska, Grčka, Holandija, Izrael. Zahvaljujući specifičnim melodijama Altom je uspeo da pomeri granice u sferi jutarnjeg full-on zvuka i time zauzeo jedno od vodećih mesta među evropskim izvođačima.

http://www.myspace.com/altommusic




Voyager je trance projekat Tomasa Dubreuil-a, francuskog kompozitora, producenta i inžinjera zvuka rođenog u Parizu 1975.godine. Nakon brojnih uspešnih izdanja, turneja i nastupa na velikim dešavanjima širom sveta sa projektom Altom, Tomas se preselio u Barselonu i osnovao dva nova projekta: psytrance/full-on projekat Voyager i projekat pod imenom Ocean koji je više orijentisan ka elektro i progressive trance zvuku. Paraleno još uvek se bavi kreiranjem zvuka i muzike za TV reklame, kao i produkcijom muzike za par izvođača i pevača. Voyager predstavlja psihodeličnu mešavinu raznih pravaca elektronske muzike sa predivnim i emotivnim melodijama. Album je u pripremi, a pojedini singlovi i remiksi su već izdati za Neurobiotic Records, Phantasm Records, Materia Records i Yellow Sunshine Explosion.

http://www.myspace.com/voyager2007




Float je muzički projekat Vladimira Mihajlovića stvoren 2008.godine. O zvuku je počeo da uči 2003.godine kada je ostvario prvi kontakt sa muzičkim programima kao što su Acid, Sound Forge i Fruity Loops. Njegova prva ostvarenja su napravljena 2004.godine. Vladimir je eksperimentisao sa raznim stilovima od 2004. do 2008.godine kada je napravio svoju jedinstvenu vrstu duboke muzike za uživanje i relaksaciju. Duboke bas linije, konstantno menjanje apstraktnih sfx efekata začinjenih sa digitalno modulisanim leadovima i gličevima, stopljenih u padove i opuštajuće akorde sada čine Float-ov prepoznatljiv zvuk. Float objedinjuje tehno, trens, haus, dub, ambient i minimal uticaje u jedinstvenu elektronsku fuziju. U svakom slučaju, nijedna njegova numera se ne može svrstati u jedan žanr, to je uvek interesantna mešavina više žanrova. Float je takođe član perspektivne organizacije izvođača “TesseracTstudio” iz Srbije koja je okupila veoma talentovane muzičare iz domena progressive trance muzike. Njegov prvi projekat Phasetech je bio posvećen tvrdim tech trance bitovima i bio je aktivan do 2009.godine. Float-ov debi album “Liquid” je izašao u martu ove godine za Iono Music.

http://www.myspace.com/float_music


Chaotic Beats nastavlja sa akcijom 100 BESPLATNIH KARATA ZA DEVOJKE koje ćemo podeliti putem info servisa.

BUDITE U TOKU!


http://www.myspace.com/chaoticbeatsorg
http://www.myspace.com/wickedforest
http://trance-srbija.com/forum/
http://www.goasapiens.net/forums
http://forum.xperiment.info
http://www.clubbing.rs
http://www.chillout.rs
http://www.urbanbug.net
http://www.kudazavikend.com
http://www.nadlanu.com
http://www.partyclips.net

FACEBOOK LINKOVI:

CHAOTIC BEATS Group
WICKED FOREST Group


KORISNI LINKOVI:

http://www.myspace.com/altommusic
http://www.myspace.com/voyager2007
http://www.dreamvisionmedia.net
http://www.neurobiotic.com
http://www.myspace.com/chaoticbeatsorg
http://www.myspace.com/wickedforest

Нема коментара: